O nama

Vaše lično prebivalište

Smeštena u samom srcu istorijske Budve, “Vila M” vam nudi vaše lično pribežište na obali Jadrana, mesto gde sve možete da uredite po svome i da se sklonite u sopstveni mir, ali i da i dalje ostanete u centru zbivanja.

“Vila M” nudi isključivo apartmanski smeštaj visokog kvaliteta. Prostrani, elegantno dizajnirani i udobno opremljeni apartmani od jedne, dve ili tri sobe pružaju mogućnost da za sebe odaberite tačno ono što vam je potrebno prilikom vašeg odmora. Bez obzira na to da li tražite bazu za izlete po crnogorskom primorju, otmeno pribežište za vikend ili mesto koje će biti vaš drugi dom tokom tih par nedelja letovanja, “Vila M” ima pravo rešenje za vas.

Opšti podaci o zemlji

Crna Gora je mala mediteranska država smeštena na samim kapijama Jadranskog mora. Zvanična valuta u Crnoj Gori je Euro, a službeni jezik u Crnoj Gori je crnogorski jezik. Ćirilično i latinično pismo su ravnopravni. U službenoj upotrebi su i bosanski, srpski, albanski i hrvatski jezik.

Crna Gora je prva zemlja, međunarodno priznata za ekološku državu (1992). Sa svojom malom teritorijom, Crna Gora posjeduje čak četiri nacionalna parka: Biogradsko jezero, Skadarsko jezero, Durmitor i Lovćen, koji predstavljaju prijatnu simbiozu vodenih prostranstava i divljega krša.

 

Crna Gora ima 625,266 stanovnika; 94 795 domaćinstava i 316 083 stanova.
Valuta: Euro (€) (EUR)
Vremenska zona: CET (UTC+1)- ljeti CEST (UTC+2)
Internet domena : .yu, .me
Pozivni broj: +382

Kako znate da ste na pravom mjestu za odmor?

Jednostavno potražite M.